dijous, 17 de maig de 2012

PERD LA VIRGINITAT I LA TROBA DOS DIES DESPRÉS.

Un bon ensurt es va portar una família d Furttengery quan la filla gran T.M, d divuit anys, borratxa perduda, va tornar sense la seva virginitat a casa, després d'una nit d festa.

Familiars i amics d la noia posaren cartells per tota la ciutat i la casa  cap per avall durant dos dies a la recerca d la virginitat. Finalment la van trobar a un calaix, on guardaven les estovalles velles i lletges, les q et regalen quan algú ve d'un viatge.

“S'oblida molt d les coses. Surt a sa mare. Un dia perdrà el cap, i vinga!, tots a buscar-lo!" - va dir R.M, el seu pare.- "Una vegada va perdre les calces. Al final un company d classe les va trobar en el  seu cotxe" - diu el germà petit T.R, d deu anys.

A partir d'ara els pares acompanyaran a la seva filla a les festes. Un cop la vegin més responsable i madura, la deixaran volar.

“Qui m'anava a dir a mi q als quaranta nou anys sortiria d festa amb la meva filla, com és la vida... - diu la mare E.E - ...qui sap, potser conec un iogurí i perdo el cap".

1 comentari:

  1. Haaaaaaahahahahahaha!!!no pateixis Toni, els teus pares t'estimen tot i que no vulguin sortir de festa amb tu...algún dia, potser..quan siguis més gran!!! xD

    ResponElimina