dilluns, 4 de juliol del 2011

GAVINES ATAQUEN A UNA TIA BONA.

A.S, una jove de la ciutat de Badalona (Catalunya) va ser atacada salvatgement al sortir de casa per un grup de gavines. Les rates del mar, com també se les coneix, cada cop s'endinsen a les ciutats i pobles de la costa a la recerca de menjar.
La noia vestia uns pantalons ajustats marcant culet i una samarreta que ressaltava els seus pits amb els mogrons durs, i unes botes fins els genolls. Els seus cabells llargs, negres i arrissats moguts per una suau brisa i un maquillatge suau, ressaltava els seus ulls verds.

Les aus la van atacar mentre esperava creuar un carrer. "Quina ràbia em va fer", va dir un jove "el meu telèfon no tenia bateria i no vaig poder gravar l'atac i penjar-lo al youtube o vendre'l a la tele".
Des de fa mesos, els entesos en ornitologia publiquen diferents estudis on diuen que les gavines comencen a deixar de banda el menjar peixos, escombraries, coloms i també els berenars dels joves als col·legis. Cada cop es fan més selectives alhora de menjar.
El S.D.T.B (Sindicat De Ties Bones) volen fer una manifestació per reivindicar la llibertat d'enlluernar allà on vulguin. Les autoritats manifesten que no la facin, doncs pot ser una veritable bacanal per a les gavines que ja han dit que no perdran l'ocasió per menjar-se les a totes.